Àrea Terapèutica

Tractar a una persona no és veure tan sols el que tenim davant, és identificar que està succeint en l'àmbit emocional, físic, mental i energètic, es tracta d'una aproximació a totes i cadascuna d'aquestes parts, comprendre el seu procés i acompanyar a la persona
Entenem aquesta proposta com a atenció holística. I per això tots els terapeutes d'Espai Sacra coneixen el treball de la resta de components de l'àrea.
Des d'Espai Sacra, oferim aquesta visió holística, amb més de 25 professionals, especialitzats en diferents disciplines, professionals contrastats i amb una àmplia experiència.

També volem destacar de forma especial, la tasca desenvolupada a l'atenció social, destinant part de la nostra activitat a l'atenció a persones sense recursos. Posant al servei de l'àrea social d'Espai Sacra, tots els nostres terapeutes.

Si vols fer SESSIONS TERAPÈUTIQUES ONLINE, contacta amb nosaltres i t'informarem

Teràpies Manuals

Les Teràpies Manuals o Teràpies de Manipulació són un conjunt de teràpies que es basen en la manipulació manual articular i de teixits tous, amb el propòsit d'alleujar dolor, reduir inflamacions, eliminar contractures musculars, incrementar l'amplitud de moviment, facilitar el moviment, etc. i en definitiva, per restablir la salut.

Abasta un rang molt divers de tècniques i enfocaments.

Teràpies Psico emocionals

Les Teràpies Psico-Emocionals són teràpies que es basen en l'estudi de l'activitat mental i conducta o comportament humà. Aquestes teràpies normalment exploren conceptes com la percepció, l'atenció, la motivació, les emocions, el funcionament del cervell, la intel·ligència, la personalitat, les relacions personals, la consciència i l'inconscient.

Teràpies Energètiques

Les Teràpies Energètiques i Vibracionals són les tècniques de curació basades en el concepte que cos, ment i esperit han de treballar holísticament, és a dir, totes juntes, per mantenir la salut. En la majoria dels casos la malaltia comença en la ment, o en el nivell més profund de l'esperit, per la qual cosa allí és on hauria de començar també la curació.

ALTRES TERÀPIES

En aquest apartat podeu consultar totes aquelles teràpies que per la seva singularitat no es poden enquadrar en els apartats anteriors

El nostre equip terapèutic de referència....

Israel valera

Alba Josa

Joan rodriguez

emma canals

claudia clavel

Rosa López

    JAYANI   TAMIR     MOLina SATORRA

equip de col·laboradors de l'àrea terapèutica

MATILDE LÓPEZ

ANNA VILASECA

IRUNE QUEVEDO

VADOR PIQUÉ

MAICA FERNÁNDEZ

MONTSE SALLÉS

RAMÓN SOLÉ

SILVIA DIAZ

VICTORIA CASTAÑER

JORDI COTS

CARME AGUILAR

 
Contacta amb nosaltres...

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

Carrer de la Independència, 95      08225 Terrassa

“Si us plau cuida el medi ambient i no imprimeixis cap pàgina tret que resulti necessari”

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram