top of page

Àrea Activitats
Tallers - Cursos - Concerts - Formacions

Si ets una persona que vol aprofundir en activitats concretes; intensius de Ioga, gaudir de concerts meditatius (Veus, Bols, Tibetans, Bols de Quars, Gongs, etc) o t'interessa formar-te en alguna disciplina específica, a Espai Sacra hi ha una àmplia i diversa oferta de tallers, monogràfics, intensius, cursos, etc.
Cada mes dissenyem un programa nou per a  necessitats canviants. Activitats, xerrades i presentacions gratuïtes, per a fomentar la seva difusió. Amb descomptes especials per als associats. A més, algunes de les activitats les subvencionem parcialment, per a facilitar la teva participació.

Propers esdeveniments....

 • TALLER LA HERIDA MATERNA
  TALLER LA HERIDA MATERNA
  dv., 01 de des.
  Espai Sacra
  01 de des., 18:30 – 20:30 CET
  Curar la desvaloració del nostre cos femení passa per llançar i il·luminar el dolor de la nostra història. PREU: 30€ Descompte especial per a socis/es d'Espai Sacra Places limitades!
 • TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
  TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
  ds., 02 de des.
  Espai Sacra
  02 de des., 9:30 – 14:00 CET
  Treball sistèmic per a sanar vincles i bloquejos emocionals. Preu per constel·lar: 80€ Participants: 25€ ** Descompte especial per a socis
 • ACOMPANYAMENT SONOR. HARMONITZA'T
  ACOMPANYAMENT SONOR. HARMONITZA'T
  dv., 15 de des.
  ESPAI SACRA
  15 de des., 20:00 – 21:00 CET
  Vine a sentir i compartir els beneficis de la vibració a través del Gong i altres instruments. PREU: 10 € AFORAMENT REDUÏT - ÉS NECESSARI RESERVAR PLAÇA -
bottom of page