top of page

CLASSE OBERTA DE CANT TERAPÈUTIC

Vols cantar? Apunta't a aquesta classe oberta i descobreix tot el potencial de la teva veu. ACTIVITAT GRATUÏTA Places limitades per ordre d'inscripció.

CLASSE OBERTA DE CANT TERAPÈUTIC
CLASSE OBERTA DE CANT TERAPÈUTIC

Hora i ubicació

14 de juny del 2024, 20:00 – 21:00

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, Espanya

Sobre l'esdeveniment

PRESENTACIÓ GRATUÏTA

La importància de la veu 

La veu és la nostra eïna més potent de sanació i creixement. Amb ella podem detectar bloquejos i tensions i, alhora, alliberar-los i nodrir-nos. Tothom neix amb una veu potent, brillant, expansiva, plena de vida i expressivitat. Tanmateix, diversos factors poden afectar-la: hormonals, creixement, patologies, desequilibirs, impactes emocionals, estrés, pors… 

Cantar és la manera més fàcil i bonica de recuperar la nostra veu original, fent espai en el nostre cos per a que poguem expressar-nos de manera autèntica i en consonància amb el nostre Ésser, recuperant una sensació de benestar GENERAL.

Introducció al cant terapèutic on podrem connectar amb el nostre cos a través de la veu i observar els canvis que s'hi produeixen quan posem consciència en totes les parts del cos que participen en el cant. 

Descoberta de la bellesa i poder de la nostra pròpia veu, que és indicador i remei de bloquejos tant físics com mentals i emocionals.

El mètode El mètode “Armonia Vital y Voz” creat per Cristina Franch (destellosdevoz.com) uneix la Psychophonie (pedagogia d’origen francès creada per Marie Louise Aucher) amb diferents eines de creixement personal i la filosofia de les medicines tradicionals Xinesa I Tibetana, la Naturopatia i el tractament psicosomàtic dels desequilibris.

IMPARTEIX:

Sóc la Patricia Rosalén, sóc cantant i acompanyant de cant terapèutic amb el mètode "Armonía Vital y Voz".

Fa 5 anys vaig començar el camí de tornada cap a mi i de descoberta de la meva pròpia veu amb aquest mètode, i des de

l'experiència d'haver transitat aquest camí, m'encantarà acompanyar-te a viure-ho.

Faig classes individuals des del juliol del 2022 tant a l'Aula de Música Masafrets a Mataró.

Actualment faig classes de grupals de cant terapèutic a l'Ajuntament de Mura, des de l'octubre del 2023. I ofereixo a Barcelona el

curs anual "Armonía Vital y Voz", que es tracta d'un dissabte al mes, en taller de tot el dia per anar aprofundint en el camí de la

veu, el creixement personal i la connexió amb un mateix.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page