IOGA ÀNIMA PER A MARES I NADONS
 

És un espai on practicar Ioga com a camí per a criar des del respecte, la pau, i l'amor, on el nadó és benvingut en els seus moments plàcids i en els seus moments de dificultat.

La base de les classes és el Ioga, barrejant diferents tipus, Hatha, Kundalini, Shakti dance, Iyengar Ioga, dansa, Pilates i el que vaig aprenent en el camí de l'acompanyament a la maternitat.

Durant la sessió, tindreu un espai per a la pràctica de la mare, per a la pràctica del nadó, i per a la pràctica junts. Comencem obrint l'espai amb un mantra, i continuem amb escalfament, fem les nostres assanes i pranaiama (postures i respiracions), i d'altres juntes amb el nadó, moviments dinàmics, dansa, cants, fem massatge al nadó i algunes postures movent el seu cos, i al final normalment fem una relaxació i la meditació per tancar.


Es donarà l'espai per a compartir amb altres dones que estan en un moment molt similar al teu, nodrint-nos una de l'altra, fent tribu i compartint el que necessiti cadascuna, dubtes, pors, alegries, i també aspectes concrets del moment que estem transitant en la criança dels nostres fills.

És un espai per a regalar-te a tu com a mare moments de connexió, amb tu mateixa, amb el teu nadó, junt amb altres mares.