Activa la teva força interior
Activitat setmanal
Ioga per a Mares i Nadons
Activitat setmanal
Ioga per a Embarassades
Activitat setmanal

Tania Nieves

Coordinadora General de l'Espai de la Dona 

Soc la Tània, coach integrativa i PNL. Des de fa mes de 12 anys, el món de les teràpies, la psicologia, el desenvolupament i el creixement personal m’han apassionat. En el primers anys de contacte amb aquestes disciplines, experimento i practico diferents tipus de teràpies compaginant-lo amb la meva feina en el món de la industria farmaceútica.

Sòc una dona alegre, amb empenta i positiva (encara que a vegades no es sigui fàcil...). Sòc mare de dos fills i són ells el meu veritable motor per dedicar-me a tot lo relacionat amb el creixement-acompanyament personal i emocional. I és des d'aquest motor que neix l'Espai de la Dona, un espai per apropar totes les eines d'acompanyament i apoderament femení a tothom.

Us esperem dones del món!

Carme Burgos

Facilitadora de La Tribu de les Mares

Sóc la Carme, mare de dos fills d'11 i 12 anys. Fa 18 anys (que ...) treballant a l'Administració Pública., D'ençà que vaig ser mare, l'experiència em va transformar profundament., De cop i de forma immediata, vaig entendre la importància de l'amor a la família i la importància que té sentir-se acompanyada i recolzada emocionalment.

Actualment compagino la meva feina amb la motivació de l'acompanyament a les famílies que neix de l'amor que sento cap a aquestes i els nadons. Per a mi serà un plaer estar al vostre costat i apoderar-vos en la vostra manera d'entendre la maternitat. Farem camí junts/es i co-crearem una tribu sense judicis i des del respecte.

Emma Canals

Terapeuta i facilitadora a l'Espai de la Dona

Soc kinesiòloga, i aplico aquesta tècnica en el camp emocional, el de la naturopatia, i en l’espiritualitat. Soc terapeuta d’Espai Sacra. M’agrada ballar Lindy Hop, dansa oriental i fer submarinisme. I també soc una dona que fa 10 anys es dedicava al món de les empreses. Soc filla, soc germana, soc esposa, soc mare, soc emprenedora, estudiosa i practicant.  Soc una dona alegre, que se sent orgullosa de ser qui és.  Soc una dona que se sent orgullosa de ser qui és i de ser com és. Soc un dona que cada dia del món coneix una cosa nova d’ella mateixa. Soc una dona que s’ha enamorat d’ella, que s’ha estimat però també s’ha odiat.

Simplement soc jo... l’Emma. UNA DONA. I tinc moltes ganes d’encomanar la meva condició a altres dones i deixar que elles m’encomanin a mi. Però sobretot ... sobretot!, tinc moltes ganes de divertir-me en aquest viatge de ser dona.

ENDAVANT DONES!!

Nabila Calmaestra

Terapeuta i facilitadora a  l'Espai de la Dona

Sóc la Nabila, Guia Tàntrica i Facilitadora en sexualitat sagrada i alquímica (Sexe, Amor i Consciència). Terapeuta i Coach (esportiva i sexual).
Com a coach esportiva en l'activitat Física de l'Esport i Terapeuta del Sòl Pèlvic, treballem juntes les tècniques de Fisioteràpia, Hipopressiva i Pilates. Una manera d'abordar la sexualitat que ens ensenya a obtenir el màxim plaer i al mateix temps, a utilitzar-lo com a font de salut i transformació personal creant un espai d'Expressió Corporal Creatiu on podrem ser nosaltres mateixes. Un espai inspirat en les noves necessitats de la dona actual en la societat.
Per una altra banda i al llarg de la meva carrera professional, amb més de 16 anys d'experiència com a professora de ioga terapèutic en diferents àrees de la salut, esport i artístic, va néixer en 2014 el projecte "El Despertar de la Diosa Guerrera", un homenatge a la Saviesa Ancestral Femenina.

Viatge a l'Apoderament Femení
Activitat mensual
APGIMA
Acompanyament Emocional per Dones en Processos de càncer de mama i ginecològic
Activitat quinzenal

Espai de la Dona 

Un espai per a dones que busquen el Benestar.


Des de l'alegria i la tendresa viatgem a la trobada de la força interior, cap al descobriment dels nostres potencials, connectant i integrant la nostra essència femenina, cíclica i intuïtiva: que té també a veure el fet d'aprendre en comunitat: volem recuperar la tribu, perquè simplement la necessitem.


Obrim així un nou ventall d'aprenentatges, on cada dona pugui fluir al ritme que necessiti amb l'objectiu de poder fusionar-se amb si mateixa, indistintament de l'edat i el moment de vida pel que estiguin transitant, per tal de ser la seva millor versió.

 

I ho fem engegant els programes que componen aquest espai, on oferim una sèrie d'activitats setmanals, sessions individuals, monogràfics mensuals, cercles de dones, tallers trimestrals... totes elles dissenyades de forma minuciosa i dirigides per un grup de professionals apassionades i amb una gran experiència en l'acompanyament a dones.

La Tribu de les Mares
 
Activitat setmanal
Contacta amb nosaltres...

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

 

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

Carrer de la Independència, 95

08225 Terrassa

“Si us plau cuida el medi ambient i no imprimeixis cap pàgina tret que resulti necessari”